God jul!

Markerud gård ønsker alle en god og fredelig jul!
Takk for samarbeidet og hyggelig kontakt i året som snart er gått.

 

Endringer på Markerud Gård

Markerud julekortFrem til nå har Markerud Gård vært et familieforetak med innsats fra flere generasjoner. Vi har forsøkt oss frem med forskjellige tilbud og aktiviteter og det har vært mye moro og mange spennende oppgaver. De siste to årene har eierskapet gått over til en ny generasjon og det er naturlig at aktivitetene endres noe.

Fra 1. januar 2018 slutter vi med utleie til familiebegivenheter, jubiléer og andre typer selskap i helgene. Teater og konserter med etterfølgende servering opphører også.

Vi fortsetter med omvisninger i hus og hage, drift og dyrking i parsellhagen, aktiviteter i bakekjeller med bakedager, plantemarked i juni og åpen hage og kafé i juli. Vi fortsetter også samarbeidet med Gnisten barnehage og AKS ved Slattum skole.

Markerud Aktivitetshus fortsetter

Vi fortsetter med dagtilbud for personer med begynnende hukommelsestap og deres pårørende samt Pårørendeskole for pårørende til personer med hukommelsestap.

Alle avtaler om konfirmasjoner i 2018, 2019 og 2020 vil bli overholdt og gjennomført som avtalt. Vi mottar ikke nye bestillinger utover disse.

Følg oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrev. Da er du alltid oppdatert om hva som skjer.

Aktivitetshuset og Pårørendeskolen

Aktivitetshuset starter opp igjen torsdag 4. januar.

Pårørendeskolen begynner mandag 22. januar på kveldstid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.